• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
  Compacte GELUIDGEDEMPTE BOXVENTILATOREN
  CAB ECOWATT Serie

  CAB-200 ECOWATT 230V50/60HZ VE

  Compacte boxventilatoren gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal en van binnen bekleed met 50mm dik brandwerend fiberglas geluidsisolatie (M0).
  Alle modellen bevatten aansluitflenzen voor de ronde inlaat- en uitblaaskanalen met een rubberen afdicht ring. De centrifugale waaier heeft achterwaarts gebogen schoepen en is direct aangedreven.
  Brushless, zeer zuinige EC-motor, IP44, met thermische overbelastingsbeveiliging, is geschikt voor eenfasige voeding 230 V +/- 15%, 50/60 Hz.
  De CAB Ecowatt is voorzien van een werkschakelaar. De snelheid van de ventilator kan ook worden gereguleerd met de externe potentiometer type REB-Ecowatt of het analoge ingangssignaal 0-10 V. (10%-100%).
  Deze boxventilatoren zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. Ze werken bij omgevingstemperaturen van -20 ºC tot +40 ºC. Deze CAB Ecowatt is zeer energiezuinig en daardoor geschikt voor continu bedrijf.
  CAB-200 ECOWATT 230V50/60HZ VE

  Werkschakelaar en potmeter
  Externe potentiometer om de luchthoeveelheid in te stellen (0-100%)

  Laag geluidsniveau
  Akoestisch isolatiemateriaal van 50 mm dik onbrandbaar vezelglas (M0) met een zeer resistente coating die het geluidsniveau aanzienlijk vermindert.

  Directe aandrijving
  van de centrifugale waaier met acherwaarts gebogen schoepen

  Geluidabsorberend isolatie materiaal bij de inlaat

  Installatie in iedere richting
  Kan rechtop, horizontaal of omgekeerd worden geïnstalleerd.

  "
  "
  "
  "