• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • Legal disclaimer

  Legal disclaimer:

  Deze website wordt geëxploiteerd onder de handelsnaam S & P Sistemas de ventilación SLU, een Spaans bedrijf met zakelijke adres C / Llevant nº4, Pol. Ind. Llevant, Parets del Vallès (08150) (Barcelona) ingeschreven bij het ​​Companies House van Barcelona, in volume 40.704, blad 108, pagina B-372,209 met NIF B64911928.

  De dienstverlener, die verantwoordelijk is voor de website, maakt dit document beschikbaar voor gebruikers in overeenstemming met de in de Wet 34/2002 vastgestelde verplichtingen inzake e-commerce en IT Services (LSSI-CE), maar informeert ook  alle gebruikers van de website van de voorwaarden voor het gebruik.

  Iedereen die deze site bezoekt neemt de rol van de gebruiker, verplicht zich op de hoogte te stellen en volledig te voldoen aan de hierin aangegeven regelgeving, alsmede alle andere van toepassing zijnde wettelijke voorschriften.

  De dienstverlener behoudt zich het recht voor om informatie op deze site te wijzigen zonder enige verplichting om gebruikers vooraf in kennis te stellen.

  Privacy policy:

  De website verzamelt persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het beheren en een aantal van onze diensten te onderhouden. Deze gegevens worden opgenomen in onze databases, die naar behoren zijn geregistreerd bij het ​​Spaanse College Bescherming Persoonsgegevens.

  Niettegenstaande het doel zoals aangegeven per geval, IT-beveiliging zoals vastgelegd in toepasselijke wetten zal worden toegepast om oneigenlijk gebruik, toegang tot, manipulatie van, beschadiging of verlies van uw data te voorkomen.

  Het is u toegestaan uw recht uit te oefenen om toegang te krijgen tot, aanpassen of verwijderen van genoemde data op ieder moment door een verzoek aan de beheerder te versturen. Formulieren om dit recht uit te oefenen zijn beschikbaar op de Spanish Data Protection Agency website.