• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
  BADKAMER/TOILET VENTILATOREN
  SILENT-100 DESIGN ECOWATT Serie

  SILENT-100 DESIGN ECOWATT

  Serie axiale ventilatoren met een capaciteit van ca. 85 m3/h, borstelloze motoren met een hoog rendement en een laag verbruik, voor aansluiting op ronde leidingen met een diameter van 100 mm Motor gemonteerd op silentblocks die de trillingen absorberen en voor een uiterst laag geluidniveau zorgen. Alle ventilatoren zijn gemaakt van spuitgegoten kunststof en uitgerust met een automatische afsluiter en 1-fasige 230 V-50 Hz, isolatieklasse B energiezuinige motor voorzien van een oververhittingsbeveiliging.
  Alle ventilatoren zijn isolatieklasse II, IP45 en geschikt voor werktemperaturen tot 40ºC. Met hun verbruik van slechts 5 W worden de afzuigventilatoren uit de SILENT ECOWATT serie met name aanbevolen voor toiletten, badkamers en installaties waar de ventilator vele bedrijfsuren maakt, hetgeen resulteert in een aanzienlijke besparing op de energiekosten.
  SILENT-100 DESIGN ECOWATT

  Meer beelden

  BESCHERMING

  ZEER LAAG GELUIDSNIVEAU

  ENERGIEZUINIG

  Terugslagklep
  Om te voorkomen dat lucht binnendringt en warmte weglekt wanneer de ventilator buiten bedrijf is.

  Silent-blocks
  Motor gemonteerd op Silentblock" om trillings- en geluidsoverdracht te voorkomen"

  SILENT-100 DESIGN ECOWATT
  Laag geluidniveau!
  De traditionele ventilator draagt de trillingen over aan de omgeving. In de serie SILENT worden de trillingen geabsobeerd door de silentblocks.

  Uitwisselbare voorpaneelsierstrips
  Uitwisselbare voorpaneelsierstrips zorgen ervoor dat de ventilator in elke omgeving past. 4 kleuren om bij het interieur aan te sluiten: blauw, rood, groen en geel.